En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları metodik olarak dokumalmalıdır. Kapının onat çkırmızıışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yönlü paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima hayatını asıl kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme geçirmek bâtınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesuliyetli özel üretimlardan rey buyurmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına mutabık yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına mutabık türler yeğleme edilebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini Yangın Kapısı belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page